کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم زنجبیل کپک زده در استان البرز

به گزارش روابط عمومی ، دکتر معصومه جودکی ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر افزود : پیرو گزارشات مردمی، بازرسان سلامت محیط استان، بیش از ۲ و نیم تن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر آن قابل مشاهده بود را در یکی از سردخانه ها کشف کردند.
این ماده غذایی غیرقابل مصرف انسانی، توسط بازرسان توقیف و پرونده برای کسب تکلیف به مراجع قضایی ارجاع گردید.
وی افزود : زنجبیل، گیاهی پر مصرف در صنایع غذایی است و کشف بیش از ۲ هزار کیلو از این گیاه و خارج نمودن آن از چرخه مصرف، نشان از اهمیت جایگاه نظارتی دانشگاه بر سلامت شهروندان دارد.
معاون بهداشت تاکید کرد: شهروندان گرامی می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش نمایند.
نظر دهید