دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
01 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1403/02/24 - 11:39
  • - تعداد بازدید: 29
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم زنجبیل کپک زده در استان البرز

به گزارش روابط عمومی ، دکتر معصومه جودکی ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر افزود : پیرو گزارشات مردمی،  بازرسان سلامت محیط استان، بیش از ۲ و نیم تن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر آن قابل مشاهده بود را در یکی از سردخانه ها کشف کردند.
این ماده غذایی غیرقابل مصرف انسانی، توسط بازرسان توقیف و پرونده برای کسب تکلیف به مراجع قضایی ارجاع گردید.
وی افزود : زنجبیل، گیاهی پر مصرف در صنایع غذایی است و  کشف بیش از ۲ هزار کیلو از این گیاه و خارج نمودن آن از چرخه مصرف، نشان از اهمیت جایگاه نظارتی دانشگاه بر سلامت شهروندان دارد.
معاون بهداشت تاکید کرد: شهروندان گرامی می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 331762
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: