دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
01 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1402/11/01 - 10:36
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف نمک در البرزی ها 2 برابر میزان مطلوب است/ آغاز پویش ملی تغذیه سالم

رئیس دانشگاه با اعلام آغاز پویش تغذیه سالم در البرز گفت: مصرف نمک در البرزی ها 2 برابر میزان مطلوب است

>

دکتر شهرام صیادی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: اصلاح سبک زندگی به ویژه داشتن شیوه غذایی سالم یک راهکار مهم و اولین قدم برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند فشارخون و دیابت است.

وی ادامه داد: پویش ملی تغذیه سالم همزمان با سراسر کشور از 1 لغایت 15 بهمن ماه در البرز با دو شعار "انتخاب همه نمک کم ، اما تصفیه شده یددار "و "ازکودکی تاپیری ،لبنیات دوست سلامتی " آغاز می شود.

دکتر صیادی با بیان اینکه میزان نیاز نمک در فرد سالم ، حدود 3 تا 5 گرم در روز (نصف قاشق مرباخوری) است ، افزود: حداقل مصرف روزانه نمک در البرز 9.52 گرم یعنی 2برابر میزان مطلوب است. تبلیغات زیادی برای استفاده از نمک های غیر تصفیه و بدون ید با عناوین نمک های دریا ،رنگی و.. می شود که همه این ها باعث به خطر افتادن دستاوردهای 20ساله کنترل وپیشگیری بیماری هاو عقب ماندگی های ناشی ازکمبود ید در فرد می شود.>

رئیس دانشگاه ادامه داد: شیر و لبنیات سالم از مواد ضروری درسبد غذایی روزانه افراد است . تنها 7.7%از مردم استان البرز به صورت روزانه به میزان مطلوب از شیر ولبنیات استفاده می کنند.طبق جدیدترین آمار مرکز آمار ایران در سال 1396 مصرف شیر در افراد 15 سال و بیشتر در هفته به طور متوسط 3.66 لیوان و در سال 1399 ، 2.8 لیوان گزارش شده است واین درحالی است که روزانه 2تا3لیوان شیر ولبنیات باید در رژیم غذایی افراد استفاده شود .

وی افزود: چنانچه افراد به میزان مناسب شیر و لبنیات مصرف نکنند درآینده با مشکلات فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی های متعدد استخوانی وکوتاهی قد نسل جدید روبرو می شویم.

  • گروه خبری : اخبار,پویش نه به تصادف
  • کد خبر : 313346
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: