دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
01 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1402/08/30 - 11:32
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سبزیجات برگ سبز انتخاب مناسب برای رژیم غذایی کم کالری

یک کارشناس تغذیه با تاکید بر اهمیت مصرف سبزیجات برگ سبز گفت: ویتامین‌ها و مواد معدنی و فیبر موجود در سبزیجات برگ سبز می‌تواند از پیری زودرس، چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها پیشگیری کند.

لادن خیابانی> گفت: یکی از انتخاب>های مناسب> برای داشتن تغذیه سالم، گنجاندن>سبزیجات برگ سبز در برنامه غذایی است.> سبزیجات برگ سبز حاوی ویتامین>های E ، C ، K> گروه B> و ویتامین A> هستند. این سبزیجات> فیبر بسیار بالایی دارند>و>حاوی کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گاها فولاد هستند.

>وی ادامه داد: این مجموعه غنی از ویتامین و مواد مغذی موجود در سبزیجات برگ سبز منابع مهم و مفیدی برای بدن ما محسوب می>شود و می>تواند>باعث پیشگیری از پیری زودرس، اضافه وزن و چاقی، حفظ سلامت و شادابی پوست، کاهش رادیکال>های آزاد> شوند.>مصرف این سبزیجات می>تواند توان سیستم ایمنی>بدن را افزایش دهد.

خیابانی درباره تاثیر این گروه از سبزیجات بر برخی از بیماری>ها اظهار کرد:>فیبر و ویتامین>های موجود در سبزیجات برگ سبز می>تواند از بروز بیماری>های غیرواگیری مانند بیماری>های قلبی عروقی، سکته های قلبی و مغزی، تصلب شراین و برخی از سرطان>ها مثل سرطان دستگاه گوارش و پروستات>پیشگیری کند. همچنین فیبرموجود در این سبزیجات با افزایش احساس سیری باعث کاهش وزن شده و یک انتخاب مناسب برای رژیم> غذایی کم کالری است. این سبزیجات با منبع غنی فیبر خود، عامل موثری در کاهش>مشکلات گوارشی نظیر یبوست>هستند.

این کارشناس تغذیه در مرکز بهداشت غرب کرج اظهار کرد:>سبزیجات برگ سبز مثل سبزی خوردن، خرفه، شنبلیله، برگ چغندر، بروکلی، کاهو، کاسنی ،اسفناج و... هستند و با توجه به اهمیت تغذیه>ای آنها باید در سبد روزانه تغذیه خانواده ها گنجانده شوند.

  • گروه خبری : فرهنگ سلامت
  • کد خبر : 911
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: