دومین روز پویش ملی تغذیه سالم/قلب سالم با مصرف روغن مناسبت

- مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ به هر دلیلی را تا 34 درصد، مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب را تا 28 درصد و بیماری عروق کرونر قلب را تا 21 درصد افزایش می دهد.
- مصرف چربی ترانس عامل مرگ زودرس 500000 مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
- مصرف روغن زیتون خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و عوارض مرتبط با آن را کاهش می دهد . روغن زیتون گلوکز پس از غذا را بهبود می بخشد و اثر ضد آترواسکلروتیک ( ضد گرفتگی عروق) دارد.
- هر دو روغن زیتون بکر و فرابکر تصفیه نشده هستند. هر دو میزان بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی و اسید چرب امگا 9 دارند که برای قلب و عروق و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید هستند.برای انتخاب نوع روغن زیتون از نظر خواص تغذیه ای به ترتیب روغن زیتون فرابکر، روغن زیتون بکر و روغن زیتون تصفیه شده مناسب است.
- مصرف بیش از حد روغن ها علاوه بر ایجاد چاقی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و برخی از انواع سرطانها را نیز افزایش می دهد.
- روغن جامد و نیمه جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و سرطان را افزایش می دهد.
- از مصرف روغن های حیوانی ، دنبه و پی به دلیل میزان بالای اسید چرب اشباع که عامل ایجاد سرطان و گرفتگی عروق هستند خودداری کنید.
- گزارش تصویری یکشنبه ، 18 آذرماه ، دومین روز از پویش // آموزش عمومی و برنامه های کارشناسان تغذیه در پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز
- مرکز بهداشت غرب کرج،مرکز حاجی زاده،جشنواره غذا سالم، بمناسبت پویش ملی تغذیه، حسینیه حضرت ابوالفضل ع
- آموزش مصرف صحیح روغن ها در مدرسه مهدیه / مرکز بهداشت ترکیان
- جشنواره غذاهای محلی کم چرب،پایگاه 3 گلزار/ مرکز بهداشت غرب کرج
- آموزش انواع روغن ها و میزان مورد نیاز روزانه آن ویژه پرسنل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان البرز / مرکز بهداشت غرب کرج
- آموزش مصرف صحیح و به اندازه روغن ها و چربی ها ، حسینه حضرت ابوالفضل کمالشهر / مرکز بهداشت غرب کرج
- برگزاری مسابقه تلفنی تغذیه سالم دربرنامه زنده تلویزیونی سلام تهران وهمزمان با مصاحبه کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز
نظر دهید