کسب مقام اول در قطب ۶ کشور و مقام پنجم در کشور توسط تیم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز
کسب مقام اول در قطب ۶ کشوری و مقام پنجم کشوری توسط تیم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز در مرحله نهایی مسابقات آشپزی با عنوان "جشنواره دستپخت غذای دانشجویی" دانشگاههای علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی ، مرحله نهایی مسابقات جشنواره دستپخت غذای دانشجویی در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور روز پنجشنبه، دهم خرداد ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مرحله دانشگاههای برگزیده مناطق ۱۰ گانه کشور در قالب 11 تیم آشپزی با سرپرستی روسای ادارات تغذیه دانشجویی با یکدیگر به رقابت پرداخته و در پایان دانشگاه علوم پزشکی البرز، برگزیده دور نخست جشنواره در قطب شش، موفق شد رتبه پنجم کشوری در تهیه، طبخ و ارائه غذای دانشجویی را به خود اختصاص دهد.همچنین دانشگاههای یزد، ایران، مشهد و شیراز نیز به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا چهارم مسابقات شدند.
نظر دهید