دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
02 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1402/10/10 - 10:10
  • - تعداد بازدید: 26
  • - تعداد بازدیدکننده: 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایش بررسی میزان ید مصرفی در البرز همزمان با سراسر کشور پایان یافت

فاطمه قاسمی ، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه> با اعلام این خبر افزود: پایش کشوری بررسی ید در استان البرز همزمان با سراسر کشور از 10 آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید دریافتی آغاز> و تا 9 دی ماه ادامه داشت.

وی افزود: >>با توجه به اهمیت پایش وضعیت دریافت ریزمغذی ید درجامعه ، نمونه گیری از دانش آموزان ، مادران باردار، خانوارها وکارخانه های تولید نمک انجام و نمونه های جمع آوری شده جهت ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارسال شد.

>قاسمی ادامه داد: >دراین بررسی میدانی تعداد 420نمونه از دانش آموزان کلاس های دوم ،سوم وچهارم ابتدایی وتعداد 300نمونه ازمادران بارداردر3نوبت، 50نمونه از خانوارها و20نمونه از 4کارخانه وکارگاه تولید وبسته بندی نمک درسطح استان جمع آوری شد >که این نمونه های تهیه شده ازجمعیت شهری و روستایی استان بودند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 238307
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: