دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
01 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1403/09/24 - 09:04
  • - تعداد بازدید: 48
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

روز هشتم پویش ملی تغذیه سالم/ روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن

  • در هنگام خرید روغن مخلوط حتما اطلاعات روی بطری را بخوانید و روغنی را انتخاب کنید که  از روغن کانولا در  ترکیب روغن مخلوط استفاده شده باشد.
  • برای سرخ کردن فقط از روغن های  مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
  • برای پخت و پز بهترین انتخاب ها روغن کانولا و روغن مخلوط است. سعی کنید از این دو روغن برای آشپزی ها استفاده کنید.
  • سعی کنید  زیاد مواد غذایی را سرخ نکنید  تا مواد مغذی مواد غذایی حفظ شود.
  • روغن های سرخ کردنی  روغن هایی هستند که بصورت یک روغن یا ترکیبی از روغن های با مقاومت حرارتی بالا تولید میگردند. این روغن ها به شکلی فرموله میشوند که قابلیت حفظ پایداری و کیفیت را در طول مدت سرخ کردن داشته باشند.
  • گروه خبری : اخبار,پویش نه به تصادف
  • کد خبر : 337363
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: