۳ عدد خرما برای افطار کافی است
یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه دو تا سه عدد خرما قند مورد نیاز بدن را پس از روزهداری تأمین میکند؛ گفت: خوردن آشهای غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز و نعنا داغ دارند و همچنین حبوبات به دلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار توصیه نمیشود.
اهمیت مشاوره و آزمایشهای پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
رئیس امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به ضرورت اشتغالزایی و حمایت از بیماران تالاسمی گفت: بیماران تالاسمی انسانهای عادی هستند که فرقی با دیگران ندارند، میتوانند کار کنند و در جامعه موثر باشند، هر چه این دید در جامعه فرهنگسازی شود، این بیماران شرایط مطلوبتری خواهند داشت.
چگونه اشتها به غذا را کنترل کنیم ؟
یک کارشناس تغذیه گفت: جویدن آهسته غذا و انتخاب غذای مناسب میتواند باعث احساس سیری در زمان مناسب و جلوگیری از پرخوری و اضافه وزن شود.
افزایش تقاضای عمل های زیبایی نامتعارف ، چشم گربه ای و بوتاکس
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: تغییر فرم چشم به صورت چشم گربهای و گوش به شکل گوش الاغی هیچ منطق علمی و پزشکی ندارد و عملی غیرمتعارف محسوب میشود اما مراجعان زیادی هم دارد.
توصیههای اورژانسی چهارشنبه آخر سال / روی سوختگی خمیردندان، خیار یا سیبزمینی نگذارید
یک کارشناس آموزش اورژانس استان البرز گفت: در برخورد با افرادی که دچار سوختگی شدهاند از قرار دادن مواد غیر استاندارد و غیر علمی مثل خمیردندان، سیب زمینی یا خیار روی سوختگی اجتناب کنید. حتی پماد ضد سوختگی هم توصیه نمیشود. تنها توصیهای که قبل از گرفتن اقدامات درمانی میشود این است که محل سوختگی را تمیز نگهدارند.
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان
دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز طی پیامی حلول ماه مبارک رمضان را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک و تهنیت گفت.
دانستنیهایی درباره سرطان پوست؛ حواستان به خالهای بدنتان باشد!
یک متخصص پوست با بیان اینکه سرطان پوست چهارمین سرطان شایع در کشور است؛ گفت: برای پیشگیری از این بیماری و یا درمان به موقع آن، هر تغییری در خالهای بدن مانند تغییر در شکل و اندازه، ایجاد زخم و یا به وجود آمدن ضایعات رنگدانهدار جدید در هر جا حتی کف دست، پا و ناخنها حتماً باید معاینه شود.
سلامت نوروزی // آجیلهای براق، رنگدار و شور نخورید!
یک کارشناس تغذیه در مورد آجیل گفت: آجیل خام بهترین نوع آجیل برای مصرف است. هر ۱۰۰ گرم آجیل حدود ۶۰۰ کالری دارد، استفاده از کشمش، نخودچی و میوههای خشک در آجیل ترکیب مفیدتر و اقتصادیتری را برای پذیرایی فراهم میآورد.