دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

پایگاه خبری و اطلاع رسانی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
31 شهریور 1404 سایت قدیم English
bg
لیست اخبار صفحه :7
عضو هیات علمی دانشگاه : گرما زدگی بیماری شایع همراه با علام خفیف تا شدید که باید جدی گرفته شود

عضو هیات علمی دانشگاه : گرما زدگی بیماری شایع همراه با علام خفیف تا شدید که باید جدی گرفته شود

دکتر لیدا شجاعی ، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد گرمازدگی گفت : وقتی آب بدن کم میشود اختلال آب و الکترولیت ایجاد میشود و تمام ارگان‌های داخلی بدن از این کمبود آب و املاح معدنی و الکترولیت‌ها متاثر میشوند.

غذاهای سرخ شده و سوخاری ارزش غذایی پایینی دارند

غذاهای سرخ شده و سوخاری ارزش غذایی پایینی دارند

یک کارشناس تغذیه گفت: غذاهای سرخ شده و سوخاری ارزش غذایی پایینی دارند و هر چه فرایند سرخ کردن این نوع غذاها طولانی‌تر و در دما و حرارت بالاتری انجام شده باشد، سطح مواد سرطانزا هم در این غذاها افزایش پیدا می‌کند.

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: